تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,573 |
تعداد مقالات | 71,032 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,502,234 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,766,222 |
رابطه بین کیفیت آرد وزیر واحدهای گلوتنین باوزن مولکولی بالا در گندم | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 2، دوره 1، شماره 0 - شماره پیاپی 1241، فروردین 1375 اصل مقاله (636.86 K) | ||
نویسنده | ||
عبدالمجید رضایی* | ||
چکیده | ||
روابط بین زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا وخواص کیفی آرد با استفاده از لاین های هموزیگوت تصادفی حاصل از تلاقی بین 5 واریته با ارزش نانوائی کم و زیاد وواجد آللهای مختلف در 3 لوکوس کنترل کننده پروتئین ذخیره ای گندم مورد مطالعه قرار گرفت. از روش الکتروفورزبا ژل پلی آکریلامید برای تعیین ترکیبات مختلف آللها استفاده شد. تنوع آللی در لوکوس GLU-DI باعث وقوع حداکثر اختلافات مشاهده شده درمقدار رسوب ‘ زمان اختلاط ‘ مقاومت خمیر وحجم نان گردید. زیر واحدهای 10+5 که توسط آللهای GLU-DI کنترل می شوند. نسبت به زیر واحدهای 11+2 و 12+2 برتری داشتند . بطور کلی ‘ زیر واحدهای گلوتینی که توسط آللهای کروموزوم 1D کنترل می شوند . بیشترین تاثیر را بر ارزش نانوایی وخواص کیفی داشتند. | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
The relations of the high molecular weight glutenin subunit alleles and flour quality traits have been studied using random homozygous lines selected from crosses between 5 high and low quality cultivars containing different allels at 3 GLU-1 seed storage protein loci. Derived lines were classified by SDS-PAGE for all possible combination of the alleles. The allelic variation at the GLU-D1 locus accounted for most of the variations observed for SDS-sedimentations , mixing time and tolerance , and loaf volume. the GLU-D1 allele encoding subunits 5+10 was superior to its allelic conuterpart, encoding 2+12 and 2+11.In generality , subunits encoded by the glutenin alleles on chromosome 1D had the most effects on breadmaking quality traits. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,513 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 755 |