تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,766 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,209,469 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,957,600 |
بررسی کاهش محصول و پروتئین یونجه توسط شته سبز نخود فرنگی و شته خالدار یونجه در کرج | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 3، 3و4، شماره 0 - شماره پیاپی 1270، فروردین 1368 اصل مقاله (516.98 K) | ||
نویسنده | ||
غلامرضا رسولیان* | ||
چکیده | ||
به منظور بررسی و ارزشیابی خسارت شته های یونجه از نظر کاهش محصول وپروتئین ‘ضمن آزمایش ‘ از قفسهای توری استفاده گردید. وگلدانهای یونجه زیر آنها جای داده شد . ومصنوعا" توسط شته ها آلوده گردید. و درهنگام برداشت‘ میزان محصول یونجه مورد بررسی ومقایسه قرار گرفت. همچنین نمونه های مورد آزمایش با دستگاه کلدال اتوماتیک تجزیه شد ومقدار پروتئین آنها تعیین ومورد مطالعه قرار گرفت.نتایج بررسیهای مربوطه نشان داده است. که میزان محصول یونجه های آلوده 20 تا 75 درصد (به نسبت شته ها) کاهش پیدا کرده و نقصان پروتئین به میزان 8 تا 5/46 درصد بوده است. | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
To investgate the feeding effects of twoalfalfa aph.ids on protein and foliaqe weight reduction, following methods were used:These studies were conducted in Screening cages in wich young alfalfa plants were artificially by the certain numoer of apnids. The infested and noninfested pIants were cut and compared for yield and protein contents. The results indicated, that, the green Pea aphid (Acyrthosiphon Pisum) decreased the foliage yield of alfalfabétiê’ 27;7-75. 5 percent. The spotted alfalfa aphid (Therioaphis trifolii) also decreased the foliage yield between 20—50 percent and protein contents 25-50 percent when comparing to the check. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,470 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 724 |