آذرنیا, ثریا, احسانی, محمدرضا, میرهادی, سید احمد. (1377). مطالعه تأثیرباکتریهای لاکتیکی حرارت دیده بر روی سرعت پروتئولیز پنیر سفید آب – نمکی ایرانی. , 4(0), -.
ثریا آذرنیا; محمدرضا احسانی; سید احمد میرهادی. "مطالعه تأثیرباکتریهای لاکتیکی حرارت دیده بر روی سرعت پروتئولیز پنیر سفید آب – نمکی ایرانی". , 4, 0, 1377, -.
آذرنیا, ثریا, احسانی, محمدرضا, میرهادی, سید احمد. (1377). 'مطالعه تأثیرباکتریهای لاکتیکی حرارت دیده بر روی سرعت پروتئولیز پنیر سفید آب – نمکی ایرانی', , 4(0), pp. -.
آذرنیا, ثریا, احسانی, محمدرضا, میرهادی, سید احمد. مطالعه تأثیرباکتریهای لاکتیکی حرارت دیده بر روی سرعت پروتئولیز پنیر سفید آب – نمکی ایرانی. , 1377; 4(0): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب