تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,754 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,094,105 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,844,367 |
معرفی تحقیقات علمی جدیدی درباره اثرات دفاعی دانه ها و مغرهای گیاهی و انواع سبزیها در مقابله با بیماری سرطان و سایر بیماریها | ||
مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود) | ||
مقاله 18، 1تا4، شماره 0 - شماره پیاپی 1376، فروردین 1368 اصل مقاله (639.09 K) | ||
نویسنده | ||
مهندس حسین میرحیدر* | ||
چکیده | ||
بطور کلی در هر لحظه در کلیه قسمت های بدن انسان جنگ ها و کشمکش های بیوشیمی در کنار و یا در داخل سلولها جریان دارد و بیماری یا مرض به تعبیر علمی عبارت است از اختلاف سلولی و انباشته شدن آسیب های وارده به سلولها که در حوادث مختلفه مبارزه های بیوشیمی فوق الذکر رخ می دهد و ما از این جدال ها و کشمکش های دائمی که در هر گوشه بدن جریان دارد قبل از بروز علائم بیماری اطلاع حاصل نمی کنیم و علائم بیماری وقتی ظاهر می شوند که سلولها در این مبارزه منکوب شده باشند. مواد شیمیایی فعال موجود در مواد خوراکی نیروی مؤثری هستند که در این جدال به کمک سلولها می آیند و موجب افزایش نیروی دفاعی سلول می شوند. در این بررسی سعی خواهد شد با ارائه تحقیقات پیشرفته جهانی که توسط دانشمندان تغذیه و پزشکان محقق بعمل آمده روشن نشان دهیم که چطور مواد غذائی گیاهی و مواد شیمیائی فعال موجود در گیاهان می توانند در سطح سلولی عمل کرده و برای مبارزه با عوامل بیماری زا کمک مؤثری بنمایند. | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
At any moment in our bodies there is a monumental chemical - biological warfare going on in our cells. Disease is essentially a collection of cell disturbances, a conglomeration of cellular events add up to a whole body events. Although we do not perceive disease until we see the symptoms. These symptoms appear only because, enough cells have lost the battle to evil forces. Whether our health is promoted, sustained or defeated, depends on the perpetual struggle concerning possession of single cells. Pharmacologically active food chemicals can guard individual cells by cutting the enemy off, at any number of biological passes. Whether we are fighting off infections, arthritis, cancer, heart disease, diabetes, ulcers, or even depression or fatigue we are carrying on that battle in unseen places by fending off tiny assaults against individual cells. In this paper I am going to discuss and hope to make clear how food and food chemicals can exert influence against disease at a cellular level. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,094 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 621 |