تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,573 |
تعداد مقالات | 71,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,523,800 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,783,899 |
تعیین میزان ویتامین ث ‘ درصد پوست و گوشت و بذر در میوه 20 رقم گوجه فرنگی خارجی | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 1، دوره 1، شماره 0 - شماره پیاپی 1399، اسفند 1357 اصل مقاله (230.75 K) | ||
نویسندگان | ||
افراسیاب دهلوی؛ شاپور حاج رسولیها* | ||
چکیده | ||
بذر بیست رقم گوجه فرنگی بمنظور تعیین میزان ویتامین ث‘ گوشت و بذر در اواسط فروردین ماه در داخل جعبه های کاشت درگلخانه کشت گردیده و در مرحله برگی به مزرعه اصلی در ایستگاه تحقیقاتی انستیتو باغبانی واقع در دانشگاه اصفهان منتقل گردیدند. ویتامین ث در دومرحله سبز و رسیده کامل انداره گیری شد. بیشترین مقدار ویتامین ث متعلق به رقم میکتنی شماره 1 با (44 میلی گرم درصد گرم میوه) وکمترین مقدارمربوط به رقم نیکولز با (12 میلی گرم درصد گرم میوه) مشخص گردید . مشاهده گردید که در اکثر ارقام هر چه میوه بطرف رسیدن پیش می رود میزان ویتامین ث کمتری اندازه گیری شد. از ارقام آزمایش شده رقم روما بیشترین مقدار میزان بذر در ردکلو از کلیه ارقام مورد آزمایش بیشتر (7/0 گرم درصد گرم میوه) ودر اوربانا از کلبه ارقام کمتر (1/0 گرم درصد گرم میوه ) تعیین گردید. | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
Twenty tomato cultivars(Iycopersicon esculentum Mill) were tested to determine their peel ,pulp, seed and vitamine C contents. Tomato seeds were planted in boxes in a greenhouse early in April .At 4 leaf stage, the seedlings were transplanted in the field .The vitamine C contents of tomatoes were measured in green and ripe stages. The measurements of percent pulp, peel, and seed were made only in ripe fruits. The highest vitamine C content was found in Mich- Tenny NO.1 wit.h 44 mg pr 100 G of fresh fruit.The vitamine C content increased as fruit reached maturity. Except in droplet cultivar ,the highest vitamine C content was present in the cultivars with the lowest amount of peel. The Roma cultivar with 94 g of pulp per 100 g of fresh fruit was ranked the highest as compared to other cultivars. Red clove with 0.7 and 0.1 percent of fresh fruit had the highest and the lowest seed content respectively. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,407 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 996 |