تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,573 |
تعداد مقالات | 71,032 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,502,208 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,766,184 |
حساسیت پنج رقم سیب به قهوهای شدن | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 10، دوره 34، شماره 1 - شماره پیاپی 1456، فروردین 1382 اصل مقاله (170.75 K) | ||
نویسندگان | ||
منوچهر حامدی؛ جعفر محمدزاده میلانی* | ||
چکیده | ||
ترکیبهای فنولی و فعالیت پلی فنول اکسیداز (PPO) در 5 رقم سیب در رابطه با حساسیت آنها به قهوهای شدن اندازهگیری شدند. درجة قهوهای شدن با اندازهگیری رنگدانههای قهوهای پس از همگون سازی پالپ میوه تعیین شد. تجزیة واریانس سرعت قهوهای شدن، میزان پلیفنولها و فعالیت پلی فنول اکسیداز نشان داد که تنها اثر رقم معنیدار است و بر هم کنش جهت و رقم معنیدار نیست. مقایسه میانگینها (دانکن) در سطح 1% رقمها را از لحاظ سرعت قهوهای شدن به سه دستة قوی (رددلیشس)، ضعیف (ارنگه و گرانی اسمیت)، (گلدن اسموتی) و متوسط (گلدن دلیشس) تقسیم کرد. ارنگه به علت داشتن بالاترین میزان مواد جامد محلول و کمترین سرعت قهوهای شدن رقم برتر بود. | ||
کلیدواژهها | ||
آنزیم؛ پلی فنول اکسیداز؛ سیب؛ قهوهای شدن؛ مواد فنولی | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
Phenolic compounds and polyphenol oxidase (ppo) activity in five apple cultivars were assessed in relation to browning susceptibility. The degree of browning was determined by measuring brown pigments in homogenised pulp. The analysis variance of the browning rate, polyphenol content and ppo activity showed that only the effect of cultivar was significant while the interaction of location and cultivar not of significance. Comparison of means (Duncan) classified the cultivars in view of browning rate in three groups (P<0.01): Strong (Red Delicious), weak (Arangeh and Granny Smith), and mild (Golden Delicious). Arangeh was the superior variety due to its highest total soluble solids and lowest browning rate. | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Apple, Browning, Cultivar, enzyme, Phenolics, polyphenol oxidase | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,723 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,863 |