رادفر, رامین, فاطمی, حسن, سحری, محمدعلی. (1382). بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی. , 34(1), -.
رامین رادفر; حسن فاطمی; محمدعلی سحری. "بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی". , 34, 1, 1382, -.
رادفر, رامین, فاطمی, حسن, سحری, محمدعلی. (1382). 'بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی', , 34(1), pp. -.
رادفر, رامین, فاطمی, حسن, سحری, محمدعلی. بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی. , 1382; 34(1): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب