تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,500 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,090,523 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,194,329 |
بررسی عوامل مختلف دراسانس گیری از دارچین | ||
نشریه دانشکده فنی | ||
مقاله 6، دوره 42، شماره 2 - شماره پیاپی 1880، اردیبهشت 1387 اصل مقاله (317.82 K) | ||
نویسندگان | ||
نسرین محمدبیگی؛ علی حقیقی اصل؛ فرامرز هرمزی* | ||
چکیده | ||
در این مقاله نتایج آزمایش هایی که برای بدست آوردن اسانس دارچینی با کیفیت بالا یا به عبارتی اسانسی با درصد cinnamon aldehyde بالاتر، درتوانهای حرارتی متفاوت، نسبتهای حلال مختلف وحلال با pHهای متفاوت انجام شده، آورده شده است. برای اسانس گیری از روش تقطیر با آب در فشار محیط استفاده شده است. تمامی اسانس های گرفته شده با دستگاه GC ودر شرایط یکسان آنالیز شده است. نتیجه آزمایشهای انجام شده نشان می دهد که در نسبت حلال 25برابر و با استفاده از آب با 11/4=pH به عنوان حلال، میتوان اسانس دارچینی با بالاترین درصد cinnamon aldehyde را بدست آورد. ضمناً اسانس دارچین نسبت به تغییرات توان حرارتی حساس نیست. | ||
کلیدواژهها | ||
اسانس؛ حلال؛ دارچین | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Investigation Various Parameters in Extraction Essential Oil from Cinnamon | ||
چکیده [English] | ||
Cinnamon is the bark the cinnamomi cassia that exhibits many medical properties such as anti-cancer effect and anti-diabetic effect. Moreover, because of its antioxidant activity; it can be used in food industries. Many studies have already reported biological and chemical properties of the cinnamon extracted essential oil such as their antimicrobial, antifungal, antimosquito, free radical scavenging activity, antioxidant and antipathogenic properties. In this article, the result of treatments for extraction cinnamon oil with high quality or in the other words with higher percentage of cinnamon aldehyde in different thermal powers, different solvent ratios and different solvent pH have been done. For extraction of the essential oil, the water distillation in atmospheric pressure was used. All the essential oils were analyzed with GC and in the same conditions. According to the results the cinnamon oil is not sensitive to the heat power, the best solvent ratio to cinnamon bark is 25 to 1 and the best water pH is 4.11. | ||
کلیدواژهها [English] | ||
cinnamon, cinnamon aldehyde, Essential oil, extraction, Solvent | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,745 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,411 |