سبکدست, منیژه, زینالی خانقاه, حسن, خیالپرست, فرنگیس. (1387). بررسی ارتباط عملکرد و اجزای عملکرد دانه با میزان روغن، ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L.). , 39(1), -.
منیژه سبکدست; حسن زینالی خانقاه; فرنگیس خیالپرست. "بررسی ارتباط عملکرد و اجزای عملکرد دانه با میزان روغن، ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L.)". , 39, 1, 1387, -.
سبکدست, منیژه, زینالی خانقاه, حسن, خیالپرست, فرنگیس. (1387). 'بررسی ارتباط عملکرد و اجزای عملکرد دانه با میزان روغن، ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L.)', , 39(1), pp. -.
سبکدست, منیژه, زینالی خانقاه, حسن, خیالپرست, فرنگیس. بررسی ارتباط عملکرد و اجزای عملکرد دانه با میزان روغن، ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L.). , 1387; 39(1): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب