اکبرنیا, عباس, مبلی, حسین, اکرم, اسداله, حامدی, منوچهر, رفیعی, شاهین. (1388). بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون. , 40(1), -.
عباس اکبرنیا; حسین مبلی; اسداله اکرم; منوچهر حامدی; شاهین رفیعی. "بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون". , 40, 1, 1388, -.
اکبرنیا, عباس, مبلی, حسین, اکرم, اسداله, حامدی, منوچهر, رفیعی, شاهین. (1388). 'بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون', , 40(1), pp. -.
اکبرنیا, عباس, مبلی, حسین, اکرم, اسداله, حامدی, منوچهر, رفیعی, شاهین. بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون. , 1388; 40(1): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب