معینی, سهراب, تاجزاده, مونا. (1388). تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه 18- درجه سلسیوس. , 40(1), -.
سهراب معینی; مونا تاجزاده. "تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه 18- درجه سلسیوس". , 40, 1, 1388, -.
معینی, سهراب, تاجزاده, مونا. (1388). 'تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه 18- درجه سلسیوس', , 40(1), pp. -.
معینی, سهراب, تاجزاده, مونا. تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه 18- درجه سلسیوس. , 1388; 40(1): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب