رستمی, روح الله, نبئی, امیر, اسلامی, اکبر, نجفی صالح, حسین. (1388). بررسی تأثیر تراکم کرم E.Foetida بر pH ، نسبت C/N و سرعت فرایند در فرایند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی. , 35(52), -.
روح الله رستمی; امیر نبئی; اکبر اسلامی; حسین نجفی صالح. "بررسی تأثیر تراکم کرم E.Foetida بر pH ، نسبت C/N و سرعت فرایند در فرایند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی". , 35, 52, 1388, -.
رستمی, روح الله, نبئی, امیر, اسلامی, اکبر, نجفی صالح, حسین. (1388). 'بررسی تأثیر تراکم کرم E.Foetida بر pH ، نسبت C/N و سرعت فرایند در فرایند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی', , 35(52), pp. -.
رستمی, روح الله, نبئی, امیر, اسلامی, اکبر, نجفی صالح, حسین. بررسی تأثیر تراکم کرم E.Foetida بر pH ، نسبت C/N و سرعت فرایند در فرایند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی. , 1388; 35(52): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب