شریفی, سید داود, تواضعی, احسان, خادم, علی اکبر, برین, عباس. (1389). اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی. , 12(2), 11-20.
سید داود شریفی; احسان تواضعی; علی اکبر خادم; عباس برین. "اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی". , 12, 2, 1389, 11-20.
شریفی, سید داود, تواضعی, احسان, خادم, علی اکبر, برین, عباس. (1389). 'اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی', , 12(2), pp. 11-20.
شریفی, سید داود, تواضعی, احسان, خادم, علی اکبر, برین, عباس. اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی. , 1389; 12(2): 11-20.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب