سالار آملی, جمیله, علی اصفهانی, طاهره. (1387). تعیین میزان جیوه تام و تاثیرعامل احیا کننده و وزن نمونه بر آن در کنسروهای ماهی تن به روش هیدرید ژنراتور – اتمیک ابزربشن (HG-AAS). , 63(4), 331-335.
جمیله سالار آملی; طاهره علی اصفهانی. "تعیین میزان جیوه تام و تاثیرعامل احیا کننده و وزن نمونه بر آن در کنسروهای ماهی تن به روش هیدرید ژنراتور – اتمیک ابزربشن (HG-AAS)". , 63, 4, 1387, 331-335.
سالار آملی, جمیله, علی اصفهانی, طاهره. (1387). 'تعیین میزان جیوه تام و تاثیرعامل احیا کننده و وزن نمونه بر آن در کنسروهای ماهی تن به روش هیدرید ژنراتور – اتمیک ابزربشن (HG-AAS)', , 63(4), pp. 331-335.
سالار آملی, جمیله, علی اصفهانی, طاهره. تعیین میزان جیوه تام و تاثیرعامل احیا کننده و وزن نمونه بر آن در کنسروهای ماهی تن به روش هیدرید ژنراتور – اتمیک ابزربشن (HG-AAS). , 1387; 63(4): 331-335.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب