شریفی, سید داود, شریعتمداری, فرید, یعقوب فر, اکبر, تشفام, مسعود. (1386). مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش ‌و عملکرد جوجه‌های گوشتی. , 62(2), 115-120.
سید داود شریفی; فرید شریعتمداری; اکبر یعقوب فر; مسعود تشفام. "مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش ‌و عملکرد جوجه‌های گوشتی". , 62, 2, 1386, 115-120.
شریفی, سید داود, شریعتمداری, فرید, یعقوب فر, اکبر, تشفام, مسعود. (1386). 'مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش ‌و عملکرد جوجه‌های گوشتی', , 62(2), pp. 115-120.
شریفی, سید داود, شریعتمداری, فرید, یعقوب فر, اکبر, تشفام, مسعود. مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش ‌و عملکرد جوجه‌های گوشتی. , 1386; 62(2): 115-120.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب