تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,533 |
تعداد مقالات | 70,504 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,124,529 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,233,150 |
بررسی و تبین نقش کارآفرینی در عملکرد مدیریت زنجیرهی سرد (موردکاوی: صنایع غذایی) | ||
فصلنامه علمی پژوهشی توسعه کارآفرینی | ||
مقاله 5، دوره 4، شماره 3 - شماره پیاپی 13، آذر 1390، صفحه 89-108 اصل مقاله (930.04 K) | ||
نویسندگان | ||
حسن فارسیجانی1؛ رضا فرضیپور صائن2؛ سید محمدرضا ترابی پور3 | ||
1دانشگاه شهید بهشتی، دکتری | ||
2دانشگاه آزاد اسلامی، دکتری | ||
3دانشگاه آزاد اسلامی، کارشناسی ارشد | ||
چکیده | ||
مدیریت زنجیرهی سرد به نظامی اطلاق میشود که به اداره کردن فرایندها و فعالیتهای مربوط به محصولات فاسد شدنی در زنجیرهی تامین میپردازد. در این مقاله به بررسی نقش کارآفرینی فردی و سازمانی در ارتقای سطح عملکرد مدیریت زنجیرهی سرد برای شرکتهای فعال در بازار محصولات فاسد شدنی میپردازیم. روش انجام این پژوهش توصیفی پیمایشی بوده و بهمنظور بررسی ارتباط بین متغیرهای تحقیق از روش رگرسیون چندگانه استفاده شده است. در اینباره سه فرضیه در ارتباط با تاثیر کارآفرینی بر بهبود برنامهریزیها، بهبود کیفیت و بهبود در فرایند صادرات محصولات فاسد شدنی در زنجیرهی سرد مطرح شده است. برای بررسی فرضیههای تحقیق نیز، پرسشنامهای بر مبنای طیف لیکرت طراحی شد و با استفاده از فرمول تعیین حجم نمونهی جامعهی آماری محدود در بین 423 نفر از کارشناسان و مدیران 4 شرکت فعال در صنایع لبنی کشور که مرتبط با محصولات فاسد شدنی هستند، تعداد حجم نمونه 122 پرسشنامه تخمین و بین جامعهی آماری تحقیق، توزیع شد. نتایج آماری پرسشنامهها با استفاده از نرمافزار SPSS تحلیل شده و ضمن تایید هر سه فرضیهی مطرحشده در این تحقیق، متغیرهای برنامهریزی منبعیابی، قابلیت اطمینان و بهبود فرایند صادرات بالاترین میزان اهمیت را نشان دادند. در انتها پیشنهادهایی برای پژوهشهای آتی نیز ارایه شده است. | ||
کلیدواژهها | ||
کارآفرینی؛ محصولات فاسد شدنی؛ مدیریت زنجیره سرد | ||
عنوان مقاله [English] | ||
بررسی و تبین نقش کارآفرینی در عملکرد مدیریت زنجیرهی سرد (موردکاوی: صنایع غذایی) | ||
نویسندگان [English] | ||
حسن فارسیجانی1؛ رضا فرضیپور صائن2؛ سید محمدرضا ترابی پور3 | ||
چکیده [English] | ||
مدیریت زنجیرهی سرد به نظامی اطلاق میشود که به اداره کردن فرایندها و فعالیتهای مربوط به محصولات فاسد شدنی در زنجیرهی تامین میپردازد. در این مقاله به بررسی نقش کارآفرینی فردی و سازمانی در ارتقای سطح عملکرد مدیریت زنجیرهی سرد برای شرکتهای فعال در بازار محصولات فاسد شدنی میپردازیم. روش انجام این پژوهش توصیفی پیمایشی بوده و بهمنظور بررسی ارتباط بین متغیرهای تحقیق از روش رگرسیون چندگانه استفاده شده است. در اینباره سه فرضیه در ارتباط با تاثیر کارآفرینی بر بهبود برنامهریزیها، بهبود کیفیت و بهبود در فرایند صادرات محصولات فاسد شدنی در زنجیرهی سرد مطرح شده است. برای بررسی فرضیههای تحقیق نیز، پرسشنامهای بر مبنای طیف لیکرت طراحی شد و با استفاده از فرمول تعیین حجم نمونهی جامعهی آماری محدود در بین 423 نفر از کارشناسان و مدیران 4 شرکت فعال در صنایع لبنی کشور که مرتبط با محصولات فاسد شدنی هستند، تعداد حجم نمونه 122 پرسشنامه تخمین و بین جامعهی آماری تحقیق، توزیع شد. نتایج آماری پرسشنامهها با استفاده از نرمافزار SPSS تحلیل شده و ضمن تایید هر سه فرضیهی مطرحشده در این تحقیق، متغیرهای برنامهریزی منبعیابی، قابلیت اطمینان و بهبود فرایند صادرات بالاترین میزان اهمیت را نشان دادند. در انتها پیشنهادهایی برای پژوهشهای آتی نیز ارایه شده است. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,851 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,013 |