ریخته‌گری, صادق, قنبرزاده, بابک, غیاثی, بابک. (1390). تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری. , 42(2), 205-213.
صادق ریخته‌گری; بابک قنبرزاده; بابک غیاثی. "تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری". , 42, 2, 1390, 205-213.
ریخته‌گری, صادق, قنبرزاده, بابک, غیاثی, بابک. (1390). 'تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری', , 42(2), pp. 205-213.
ریخته‌گری, صادق, قنبرزاده, بابک, غیاثی, بابک. تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری. , 1390; 42(2): 205-213.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب