نبی زاده, علی. (1390). تعیین بهترین سطح جایگزینی پروتئین پودر ماهی با انواع پودر خون در جیره جوجه های گوشتی. , 13(2), 49-60.
علی نبی زاده. "تعیین بهترین سطح جایگزینی پروتئین پودر ماهی با انواع پودر خون در جیره جوجه های گوشتی". , 13, 2, 1390, 49-60.
نبی زاده, علی. (1390). 'تعیین بهترین سطح جایگزینی پروتئین پودر ماهی با انواع پودر خون در جیره جوجه های گوشتی', , 13(2), pp. 49-60.
نبی زاده, علی. تعیین بهترین سطح جایگزینی پروتئین پودر ماهی با انواع پودر خون در جیره جوجه های گوشتی. , 1390; 13(2): 49-60.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب