تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,764 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,195,939 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,944,021 |
استریل کردن آب با استفاده از مواد شیمیائی اکسید کننده | ||
نشریه دانشکده فنی | ||
مقاله 13، دوره 28، شماره 0 - شماره پیاپی 1000203، فروردین 1353 اصل مقاله (578.19 K) | ||
نویسنده | ||
مرتضی حسینیان* | ||
چکیده | ||
همانطور که میدانید آب آشامیدنی باید بیرنگ ، بی بو بوده و طعم آن گوارا و بقدر کافی خالص باشد تارغبتی از طرف مصرف کننده بآشامیدن آن ابراز گردد . علاوه بر آن باید مصرف آن هیچگونه خطری از نظر بهداشت و سلامتی پیش نیاورد . بزبان ساده تر عاری از هر گونه میکروارگانیسم بیماری زا باشد . مسلمست که آبی با چنین خصوصیات در طبیعت یا وجود ندارد و یا اگر یافت شود هیچگاه باندازه ای نیست که تکافوی تغذیه و شرب عده زیادی را بنماید . ولی آبهای موجود در طبیعت را می توان با انجام پاره ای تغییرات بصورت قابل شرب درآورد . اعمالیکه برای تبدیل هر نوع آبی به آب قابل شرب انجام میگیرد در سه قسمت اصلی زیر خلاصه میشود . 1- ته نشین ساختن مواد معلق و انعقاد و مواد کلوئیدی 2- صافکردن آب با استفاده از صافیهای گوناگون 3- حذف و از بین بردن کلیه موجودات ذره بینی و میکروارگانیسمهای بیماریزا و یا استریل کردن و توضیح کلیه عوامل استریل کننده طولانی بود سعی شده است فقط مواد شیمیایی اکسیده کننده که برای ضد عفونی کردن آب مورد استفاده قرار میگیرند مورد بررسی قرار گیرد . چون در کشور ایران بین کلیه مواد اکسید کننده کلر بیشتر از سایرین مورد استعمال دارد لذا بحث و گفت و گو درباره آن با تفصیلات بیشتری انجام گرفته است . | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Desinfection of water by Chemical oxidants | ||
چکیده [English] | ||
Boiling of water for its purification has been recommended since 500 B. O. Modern desinfecition methods involve specialized treatments for the purpose of destroying or inactivating pathogenic organisms . Different factors .in flu - ensing the efficiency of desinfection are considered in this article Physical and chemical methods of water desinfection are described briefly The use of chemical oxidants in water treatment is reviewed specifically | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,571 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 736 |