صفامهر, علیرضا, نریمانی, محمد, نوبخت, علی. (1391). تأثیر توازن الکترولیت‌ها و پروتئین‌های جیره غذایی‌بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه‌‌های‌گوشتی تحت تنش گرمائی. , 67(3), 297-306. doi: 10.22059/jvr.2012.28509
علیرضا صفامهر; محمد نریمانی; علی نوبخت. "تأثیر توازن الکترولیت‌ها و پروتئین‌های جیره غذایی‌بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه‌‌های‌گوشتی تحت تنش گرمائی". , 67, 3, 1391, 297-306. doi: 10.22059/jvr.2012.28509
صفامهر, علیرضا, نریمانی, محمد, نوبخت, علی. (1391). 'تأثیر توازن الکترولیت‌ها و پروتئین‌های جیره غذایی‌بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه‌‌های‌گوشتی تحت تنش گرمائی', , 67(3), pp. 297-306. doi: 10.22059/jvr.2012.28509
صفامهر, علیرضا, نریمانی, محمد, نوبخت, علی. تأثیر توازن الکترولیت‌ها و پروتئین‌های جیره غذایی‌بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه‌‌های‌گوشتی تحت تنش گرمائی. , 1391; 67(3): 297-306. doi: 10.22059/jvr.2012.28509


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب