علیزاده دوغیکلائی, ابراهیم. (1391). بررسی کیفیت غذایی فیش‌فینگر‌های تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. , 65(2), 169-181. doi: 10.22059/jfisheries.2012.28618
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی. "بررسی کیفیت غذایی فیش‌فینگر‌های تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد". , 65, 2, 1391, 169-181. doi: 10.22059/jfisheries.2012.28618
علیزاده دوغیکلائی, ابراهیم. (1391). 'بررسی کیفیت غذایی فیش‌فینگر‌های تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد', , 65(2), pp. 169-181. doi: 10.22059/jfisheries.2012.28618
علیزاده دوغیکلائی, ابراهیم. بررسی کیفیت غذایی فیش‌فینگر‌های تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. , 1391; 65(2): 169-181. doi: 10.22059/jfisheries.2012.28618


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب