بدیعی باغسیاه, مهدی, روزبهان, یوسف, فضائلی, حسن, رضائی, جواد. (1392). اثر فرآوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های پروتئینی و گوارش‌پذیری بستر جوجه‌های گوشتی. , 44(1), 9-21. doi: 10.22059/ijas.2013.32127
مهدی بدیعی باغسیاه; یوسف روزبهان; حسن فضائلی; جواد رضائی. "اثر فرآوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های پروتئینی و گوارش‌پذیری بستر جوجه‌های گوشتی". , 44, 1, 1392, 9-21. doi: 10.22059/ijas.2013.32127
بدیعی باغسیاه, مهدی, روزبهان, یوسف, فضائلی, حسن, رضائی, جواد. (1392). 'اثر فرآوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های پروتئینی و گوارش‌پذیری بستر جوجه‌های گوشتی', , 44(1), pp. 9-21. doi: 10.22059/ijas.2013.32127
بدیعی باغسیاه, مهدی, روزبهان, یوسف, فضائلی, حسن, رضائی, جواد. اثر فرآوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های پروتئینی و گوارش‌پذیری بستر جوجه‌های گوشتی. , 1392; 44(1): 9-21. doi: 10.22059/ijas.2013.32127


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب