فیض‌پور, محمدعلی, حاجی خدازاده, حسین. (1392). دوره‌ی حیات بنگاه‌های جدیدالورود و عوامل مؤثر بر آن در ایران: شواهدی از صنعت مواد غذایی و آشامیدنی طی برنامه‌های دوم، سوم و چهارم توسعه. , 48(2), 151-178. doi: 10.22059/jte.2013.35172
محمدعلی فیض‌پور; حسین حاجی خدازاده. "دوره‌ی حیات بنگاه‌های جدیدالورود و عوامل مؤثر بر آن در ایران: شواهدی از صنعت مواد غذایی و آشامیدنی طی برنامه‌های دوم، سوم و چهارم توسعه". , 48, 2, 1392, 151-178. doi: 10.22059/jte.2013.35172
فیض‌پور, محمدعلی, حاجی خدازاده, حسین. (1392). 'دوره‌ی حیات بنگاه‌های جدیدالورود و عوامل مؤثر بر آن در ایران: شواهدی از صنعت مواد غذایی و آشامیدنی طی برنامه‌های دوم، سوم و چهارم توسعه', , 48(2), pp. 151-178. doi: 10.22059/jte.2013.35172
فیض‌پور, محمدعلی, حاجی خدازاده, حسین. دوره‌ی حیات بنگاه‌های جدیدالورود و عوامل مؤثر بر آن در ایران: شواهدی از صنعت مواد غذایی و آشامیدنی طی برنامه‌های دوم، سوم و چهارم توسعه. , 1392; 48(2): 151-178. doi: 10.22059/jte.2013.35172


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب