صبوری, صمد, روفی گری حقیقت, شیوا. (1391). بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن. , 43(2), 187-192. doi: 10.22059/ijbse.2013.35221
صمد صبوری; شیوا روفی گری حقیقت. "بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن". , 43, 2, 1391, 187-192. doi: 10.22059/ijbse.2013.35221
صبوری, صمد, روفی گری حقیقت, شیوا. (1391). 'بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن', , 43(2), pp. 187-192. doi: 10.22059/ijbse.2013.35221
صبوری, صمد, روفی گری حقیقت, شیوا. بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن. , 1391; 43(2): 187-192. doi: 10.22059/ijbse.2013.35221


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب