
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,622 |
تعداد مقالات | 71,540 |
تعداد مشاهده مقاله | 126,874,620 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 99,912,546 |
آسیبشناسی فرایند نوآوری در شرکتهای ایرانی | ||
مدیریت دولتی | ||
مقاله 6، دوره 4، شماره 11، آبان 1391، صفحه 91-104 اصل مقاله (326.07 K) | ||
نوع مقاله: مقاله علمی پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22059/jipa.2012.35534 | ||
نویسندگان | ||
عباس رستگار1؛ غلامرضا طالقانی2؛ اسماعیل اقبالی* 3؛ مهدی تاجالدین3 | ||
1استادیار گروه مدیریت، دانشگاه سمنان، ایران | ||
2دانشیار گروه مدیریت دولتی، دانشگاه تهران، ایران | ||
3کارشناس ارشد مدیریت کارآفرینی، دانشگاه تهران، ایران | ||
چکیده | ||
در سالهای اخیر، نوآوری و مباحث مربوط به آن، بهعنوان یکی از عوامل موفقیت کسبوکارها و همچنین راهی برای ورود به بازارهای جهانی، بسیار مورد توجه بوده است. اینکه نوآوری در شرکتها چگونه انجام میشود و دراصل چه فرایندی برای ارائهی یک محصول جدید به بازار پیموده میشود، یکی از مسائل مهمی است که در حوزهی نوآوری بسیار مورد توجه است. بر این اساس تلاش شده است، فرایند نوآوری بهطور خاص در 10 شرکت فعال در زمینهی صنعت مواد غذایی و فناوری اطلاعات مورد بحث و بررسی قرار گیرد. برای انجام این پژوهش، 10 شرکت برای بررسی انتخاب شدند و با سه نفر از مدیران ارشد هر شرکت و درجمع با 30 نفر از این مدیران، مصاحبههای نیمهساختار بهعمل آمد. دادههای حاصل از مصاحبهها با استفاده از روش آنتروپی شانون تجزیه و تحلیل شدند. نتایج حاکی از آن بود که شرکتهای مورد بررسی در دو مرحلهی " ایدهپردازی" و " تجاریسازی"، دارای آسیبهای اساسی بودند. | ||
کلیدواژهها | ||
نوآوری؛ فرایند نوآوری؛ ایده¬پردازی؛ تجاریسازی؛ آنتروپی شانون؛ تحلیل محتوا | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Pathology of Innovation Process in Iranian Firms | ||
نویسندگان [English] | ||
Rastgar Rastgar1؛ Taleghani Taleghani2؛ eghbali esmaeel3؛ Tajeddin Tajeddin3 | ||
چکیده [English] | ||
In recent years, innovation and its related issues as succeeding factors in business and also a way to enter the international markets are much taken into consideration. How innovation is created in organizations /companies and basically what processes are followed in order to present a new product to the market are significant aspects of innovation which are taken into account. In this paper, the innovation process in 10 active organizations of food industry and IT are investigated. For conducting this research, 10 organizations were selected, 3 chief managers (CEOs), and 30 managers on the whole were interviewed in a semi-structured way. The data of the interviews were analyzed by Shannon Entropy method. The results showed that the investigated companies / organizations suffered some problems in “Conceptualization” and “Commercialism” phases. | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Innovation, Innovation Process, Conceptualization, Commercialism, Shannon Entropy, Content analysis | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 3,558 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,855 |