میار عباس کیانی, سلمان, کیانی, علی, ندائی, نوشین, اسکندری, سهیل. (1392). مقایسه نسبت اسیدهای چرب اٌمگا–6 و اٌمگا–3 در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران. , 68(4), 383-388. doi: 10.22059/jvr.2013.35962
سلمان میار عباس کیانی; علی کیانی; نوشین ندائی; سهیل اسکندری. "مقایسه نسبت اسیدهای چرب اٌمگا–6 و اٌمگا–3 در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران". , 68, 4, 1392, 383-388. doi: 10.22059/jvr.2013.35962
میار عباس کیانی, سلمان, کیانی, علی, ندائی, نوشین, اسکندری, سهیل. (1392). 'مقایسه نسبت اسیدهای چرب اٌمگا–6 و اٌمگا–3 در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران', , 68(4), pp. 383-388. doi: 10.22059/jvr.2013.35962
میار عباس کیانی, سلمان, کیانی, علی, ندائی, نوشین, اسکندری, سهیل. مقایسه نسبت اسیدهای چرب اٌمگا–6 و اٌمگا–3 در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران. , 1392; 68(4): 383-388. doi: 10.22059/jvr.2013.35962


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.