مظفری, وحید, اسدالهی, زهره, تاج آبادی پور, احمد, اخگر, عبدالرضا. (1392). تأثیر شوری و منگنز بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و اکوفیزیولوژیکی پسته (Pistacia vera L.). , 44(1), 81-94. doi: 10.22059/ijswr.2013.36127
وحید مظفری; زهره اسدالهی; احمد تاج آبادی پور; عبدالرضا اخگر. "تأثیر شوری و منگنز بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و اکوفیزیولوژیکی پسته (Pistacia vera L.)". , 44, 1, 1392, 81-94. doi: 10.22059/ijswr.2013.36127
مظفری, وحید, اسدالهی, زهره, تاج آبادی پور, احمد, اخگر, عبدالرضا. (1392). 'تأثیر شوری و منگنز بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و اکوفیزیولوژیکی پسته (Pistacia vera L.)', , 44(1), pp. 81-94. doi: 10.22059/ijswr.2013.36127
مظفری, وحید, اسدالهی, زهره, تاج آبادی پور, احمد, اخگر, عبدالرضا. تأثیر شوری و منگنز بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و اکوفیزیولوژیکی پسته (Pistacia vera L.). , 1392; 44(1): 81-94. doi: 10.22059/ijswr.2013.36127


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب