موحد, سارا, رنجبر, سارا, احمدی چناربن, حسین. (1392). ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیک‌های بدون گلوتن حاوی صمغ‌های زانتان و کربوکسی متیل سلولز‏. , 44(2), 173-178. doi: 10.22059/ijbse.2014.50125
سارا موحد; سارا رنجبر; حسین احمدی چناربن. "ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیک‌های بدون گلوتن حاوی صمغ‌های زانتان و کربوکسی متیل سلولز‏". , 44, 2, 1392, 173-178. doi: 10.22059/ijbse.2014.50125
موحد, سارا, رنجبر, سارا, احمدی چناربن, حسین. (1392). 'ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیک‌های بدون گلوتن حاوی صمغ‌های زانتان و کربوکسی متیل سلولز‏', , 44(2), pp. 173-178. doi: 10.22059/ijbse.2014.50125
موحد, سارا, رنجبر, سارا, احمدی چناربن, حسین. ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیک‌های بدون گلوتن حاوی صمغ‌های زانتان و کربوکسی متیل سلولز‏. , 1392; 44(2): 173-178. doi: 10.22059/ijbse.2014.50125


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب