اوجی فرد, امین, حسینی, سید ولی, طاهری, علی. (1393). تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil). , 67(1), 1-12. doi: 10.22059/jfisheries.2014.50349
امین اوجی فرد; سید ولی حسینی; علی طاهری. "تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil)". , 67, 1, 1393, 1-12. doi: 10.22059/jfisheries.2014.50349
اوجی فرد, امین, حسینی, سید ولی, طاهری, علی. (1393). 'تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil)', , 67(1), pp. 1-12. doi: 10.22059/jfisheries.2014.50349
اوجی فرد, امین, حسینی, سید ولی, طاهری, علی. تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil). , 1393; 67(1): 1-12. doi: 10.22059/jfisheries.2014.50349


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب