محمدی, مهران, ربیعی, بابک, علیزاده, محمد رضا, پیمان, میر حسین, اله قلی پور, مهرزاد. (1393). ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی گونه‌های برنج (Oryza sativa L.) برای خصوصیات فیزیکی و کیفیت تبدیل شلتوک. , 45(1), 39-52. doi: 10.22059/ijfcs.2014.51037
مهران محمدی; بابک ربیعی; محمد رضا علیزاده; میر حسین پیمان; مهرزاد اله قلی پور. "ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی گونه‌های برنج (Oryza sativa L.) برای خصوصیات فیزیکی و کیفیت تبدیل شلتوک". , 45, 1, 1393, 39-52. doi: 10.22059/ijfcs.2014.51037
محمدی, مهران, ربیعی, بابک, علیزاده, محمد رضا, پیمان, میر حسین, اله قلی پور, مهرزاد. (1393). 'ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی گونه‌های برنج (Oryza sativa L.) برای خصوصیات فیزیکی و کیفیت تبدیل شلتوک', , 45(1), pp. 39-52. doi: 10.22059/ijfcs.2014.51037
محمدی, مهران, ربیعی, بابک, علیزاده, محمد رضا, پیمان, میر حسین, اله قلی پور, مهرزاد. ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی گونه‌های برنج (Oryza sativa L.) برای خصوصیات فیزیکی و کیفیت تبدیل شلتوک. , 1393; 45(1): 39-52. doi: 10.22059/ijfcs.2014.51037


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب