طاهری, علی. (1393). بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافت حاصل از ماهیچه و احشای ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus) صیدشده از دریای عمان. , 67(2), 297-317. doi: 10.22059/jfisheries.2014.51655
علی طاهری. "بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافت حاصل از ماهیچه و احشای ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus) صیدشده از دریای عمان". , 67, 2, 1393, 297-317. doi: 10.22059/jfisheries.2014.51655
طاهری, علی. (1393). 'بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافت حاصل از ماهیچه و احشای ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus) صیدشده از دریای عمان', , 67(2), pp. 297-317. doi: 10.22059/jfisheries.2014.51655
طاهری, علی. بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافت حاصل از ماهیچه و احشای ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus) صیدشده از دریای عمان. , 1393; 67(2): 297-317. doi: 10.22059/jfisheries.2014.51655


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب