ابراهیمی نژاد, شهناز, خسروی نیا, حشمت اله, علیرضایی, مسعود. (1393). تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی. , 16(1), 53-62. doi: 10.22059/jap.2014.52230
شهناز ابراهیمی نژاد; حشمت اله خسروی نیا; مسعود علیرضایی. "تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی". , 16, 1, 1393, 53-62. doi: 10.22059/jap.2014.52230
ابراهیمی نژاد, شهناز, خسروی نیا, حشمت اله, علیرضایی, مسعود. (1393). 'تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی', , 16(1), pp. 53-62. doi: 10.22059/jap.2014.52230
ابراهیمی نژاد, شهناز, خسروی نیا, حشمت اله, علیرضایی, مسعود. تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی. , 1393; 16(1): 53-62. doi: 10.22059/jap.2014.52230


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب