احمدی, فرناز, محمدخانی, عبدالرحمان. (1393). اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ. , 16(2), 417-430. doi: 10.22059/jci.2014.53052
فرناز احمدی; عبدالرحمان محمدخانی. "اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ". , 16, 2, 1393, 417-430. doi: 10.22059/jci.2014.53052
احمدی, فرناز, محمدخانی, عبدالرحمان. (1393). 'اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ', , 16(2), pp. 417-430. doi: 10.22059/jci.2014.53052
احمدی, فرناز, محمدخانی, عبدالرحمان. اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ. , 1393; 16(2): 417-430. doi: 10.22059/jci.2014.53052


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب