فرجامی, بهنام, حسینی, سید ولی. (1393). بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد. , 67(4), 599-610. doi: 10.22059/jfisheries.2014.53355
بهنام فرجامی; سید ولی حسینی. "بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد". , 67, 4, 1393, 599-610. doi: 10.22059/jfisheries.2014.53355
فرجامی, بهنام, حسینی, سید ولی. (1393). 'بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد', , 67(4), pp. 599-610. doi: 10.22059/jfisheries.2014.53355
فرجامی, بهنام, حسینی, سید ولی. بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد. , 1393; 67(4): 599-610. doi: 10.22059/jfisheries.2014.53355


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب