شاکری, پیروز, رضایی, مرتضی, میرهادی, سید احمد. (1394). تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته. , 17(1), 59-70. doi: 10.22059/jap.2015.54020
پیروز شاکری; مرتضی رضایی; سید احمد میرهادی. "تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته". , 17, 1, 1394, 59-70. doi: 10.22059/jap.2015.54020
شاکری, پیروز, رضایی, مرتضی, میرهادی, سید احمد. (1394). 'تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته', , 17(1), pp. 59-70. doi: 10.22059/jap.2015.54020
شاکری, پیروز, رضایی, مرتضی, میرهادی, سید احمد. تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته. , 1394; 17(1): 59-70. doi: 10.22059/jap.2015.54020


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب