چایانی, شیما, ارشادی, احمد, ساری خانی, حسن. (1394). اثر روغن‌ سویا و نفتالین‌استیک‌اسید در به تأخیر انداختن زمان باز شدن جوانه‌ها و کاهش خسارت سرمای بهاره در انگور رقم ’فخری‘. , 17(2), 357-371. doi: 10.22059/jci.2015.55186
شیما چایانی; احمد ارشادی; حسن ساری خانی. "اثر روغن‌ سویا و نفتالین‌استیک‌اسید در به تأخیر انداختن زمان باز شدن جوانه‌ها و کاهش خسارت سرمای بهاره در انگور رقم ’فخری‘". , 17, 2, 1394, 357-371. doi: 10.22059/jci.2015.55186
چایانی, شیما, ارشادی, احمد, ساری خانی, حسن. (1394). 'اثر روغن‌ سویا و نفتالین‌استیک‌اسید در به تأخیر انداختن زمان باز شدن جوانه‌ها و کاهش خسارت سرمای بهاره در انگور رقم ’فخری‘', , 17(2), pp. 357-371. doi: 10.22059/jci.2015.55186
چایانی, شیما, ارشادی, احمد, ساری خانی, حسن. اثر روغن‌ سویا و نفتالین‌استیک‌اسید در به تأخیر انداختن زمان باز شدن جوانه‌ها و کاهش خسارت سرمای بهاره در انگور رقم ’فخری‘. , 1394; 17(2): 357-371. doi: 10.22059/jci.2015.55186


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب