محمدپوروشوایی, رقیه, قنبری, احمد, فاخری, براتعلی. (1394). تأثیر ترکیب تغذیة تلفیقی بر غلظت عناصر N، P و K، ویژگی های بیوشیمیایی و عملکرد کاسه های گل چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.). , 46(3), 497-517. doi: 10.22059/ijfcs.2015.55853
رقیه محمدپوروشوایی; احمد قنبری; براتعلی فاخری. "تأثیر ترکیب تغذیة تلفیقی بر غلظت عناصر N، P و K، ویژگی های بیوشیمیایی و عملکرد کاسه های گل چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)". , 46, 3, 1394, 497-517. doi: 10.22059/ijfcs.2015.55853
محمدپوروشوایی, رقیه, قنبری, احمد, فاخری, براتعلی. (1394). 'تأثیر ترکیب تغذیة تلفیقی بر غلظت عناصر N، P و K، ویژگی های بیوشیمیایی و عملکرد کاسه های گل چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)', , 46(3), pp. 497-517. doi: 10.22059/ijfcs.2015.55853
محمدپوروشوایی, رقیه, قنبری, احمد, فاخری, براتعلی. تأثیر ترکیب تغذیة تلفیقی بر غلظت عناصر N، P و K، ویژگی های بیوشیمیایی و عملکرد کاسه های گل چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.). , 1394; 46(3): 497-517. doi: 10.22059/ijfcs.2015.55853


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب