غفوری, مهشید, سلیمانی, علی, ربیعی, ولی. (1395). اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’. , 18(2), 389-401. doi: 10.22059/jci.2016.56576
مهشید غفوری; علی سلیمانی; ولی ربیعی. "اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’". , 18, 2, 1395, 389-401. doi: 10.22059/jci.2016.56576
غفوری, مهشید, سلیمانی, علی, ربیعی, ولی. (1395). 'اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’', , 18(2), pp. 389-401. doi: 10.22059/jci.2016.56576
غفوری, مهشید, سلیمانی, علی, ربیعی, ولی. اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’. , 1395; 18(2): 389-401. doi: 10.22059/jci.2016.56576


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب