شیخ شعاعی, فهیمه, نیکنامی, کمال الدین. (1395). چرایی و چگونگی تعیین تفاوت‌های جنسیتی در رژیم‌های غذایی باستانی با استفاده از آنالیزهای ایزوتوپی. , 8(1), 77-89. doi: 10.22059/jarcs.2016.59496
فهیمه شیخ شعاعی; کمال الدین نیکنامی. "چرایی و چگونگی تعیین تفاوت‌های جنسیتی در رژیم‌های غذایی باستانی با استفاده از آنالیزهای ایزوتوپی". , 8, 1, 1395, 77-89. doi: 10.22059/jarcs.2016.59496
شیخ شعاعی, فهیمه, نیکنامی, کمال الدین. (1395). 'چرایی و چگونگی تعیین تفاوت‌های جنسیتی در رژیم‌های غذایی باستانی با استفاده از آنالیزهای ایزوتوپی', , 8(1), pp. 77-89. doi: 10.22059/jarcs.2016.59496
شیخ شعاعی, فهیمه, نیکنامی, کمال الدین. چرایی و چگونگی تعیین تفاوت‌های جنسیتی در رژیم‌های غذایی باستانی با استفاده از آنالیزهای ایزوتوپی. , 1395; 8(1): 77-89. doi: 10.22059/jarcs.2016.59496


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب