هدایتی فرد, مسعود, کاوسی, سیده عاطفه, خاورپور, مریم. (1395). مطالعه مقایسهای شاخصهای حسی، شیمیایی، میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب ماریناد پخته و سرخ شده تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در دمای 4ºC. , 71(4), 437-446. doi: 10.22059/jvr.2016.60000
مسعود هدایتی فرد; سیده عاطفه کاوسی; مریم خاورپور. "مطالعه مقایسهای شاخصهای حسی، شیمیایی، میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب ماریناد پخته و سرخ شده تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در دمای 4ºC". , 71, 4, 1395, 437-446. doi: 10.22059/jvr.2016.60000
هدایتی فرد, مسعود, کاوسی, سیده عاطفه, خاورپور, مریم. (1395). 'مطالعه مقایسهای شاخصهای حسی، شیمیایی، میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب ماریناد پخته و سرخ شده تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در دمای 4ºC', , 71(4), pp. 437-446. doi: 10.22059/jvr.2016.60000
هدایتی فرد, مسعود, کاوسی, سیده عاطفه, خاورپور, مریم. مطالعه مقایسهای شاخصهای حسی، شیمیایی، میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب ماریناد پخته و سرخ شده تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در دمای 4ºC. , 1395; 71(4): 437-446. doi: 10.22059/jvr.2016.60000


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب