عابدی, سمانه. (1395). بررسی مزیت نسبی تولید محصولات کشاورزی مبتنی بر زیست فناوری (مطالعه موردی: گندم و ذرت در استان فارس). , 47(3), 569-579. doi: 10.22059/ijaedr.2016.60225
سمانه عابدی. "بررسی مزیت نسبی تولید محصولات کشاورزی مبتنی بر زیست فناوری (مطالعه موردی: گندم و ذرت در استان فارس)". , 47, 3, 1395, 569-579. doi: 10.22059/ijaedr.2016.60225
عابدی, سمانه. (1395). 'بررسی مزیت نسبی تولید محصولات کشاورزی مبتنی بر زیست فناوری (مطالعه موردی: گندم و ذرت در استان فارس)', , 47(3), pp. 569-579. doi: 10.22059/ijaedr.2016.60225
عابدی, سمانه. بررسی مزیت نسبی تولید محصولات کشاورزی مبتنی بر زیست فناوری (مطالعه موردی: گندم و ذرت در استان فارس). , 1395; 47(3): 569-579. doi: 10.22059/ijaedr.2016.60225


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب