تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,502 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,119,118 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,225,419 |
بررسی خشک کردن پسته در یک خشککن خورشیدی مجهز به سامانهی بازیافت حرارتی هوا به هوا | ||
مهندسی بیوسیستم ایران | ||
مقاله 3، دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 28-19 اصل مقاله (670.44 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22059/ijbse.2017.61557 | ||
نویسندگان | ||
محسن پورقاسمی رنجبر1؛ حمید مرتضی پور* 2؛ حسین مقصودی1؛ سید ناصر علوی نائینی1 | ||
1دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشکده کشاورزی، بخش مکانیک بیوسیستم | ||
2دانشگاه شهید باهنر کرمان | ||
چکیده | ||
پژوهش حاضر به معرفی و بررسی عملکرد یک خشککن خورشیدی مجهز به سامانهی بازیافت حرارت از هوای گرم خروجی، برای خشک کردن پسته پرداخته است. آزمایشهای مربوط به ارزیابی خشککن در سه سطح دما و سه سطح دبی هوای خشککننده انجام شدند. نتایج پژوهش نشان داد که با افزایش دما از 55 به 75 درجهی سلسیوس، زمان خشک کردن 61/57 درصد، سهم انرژی خورشیدی 32/24 درصد، سهم انرژی بازیافتی 80/6 درصد و بازده جمع کننده 56/2 درصد کاهش یافتند. درحالیکه، انرژی مصرفی گرمکن الکتریکی 9/1 برابر بیشتر شد. با افزایش دبی از 045/0 به 085/0 کیلوگرم بر ثانیه، سهم انرژی خورشیدی 54/20 درصد کاهش، سهم انرژی بازیافتی 30/18 درصد و بازده جمع کننده 19/5 درصد افزایش داشتند. سامانهی بازیافت انرژی به طور متوسط 58/28 درصد از انرژی لازم در طی فرایند خشک کردن را تأمین کرد. همچنین افزایش دما موجب افزایش مقدار خندان شدن پسته و استحکام مکانیکی مغز آن گردید. | ||
کلیدواژهها | ||
خشککن خورشیدی؛ سامانه بازیافت انرژی؛ سهم انرژی | ||
عنوان مقاله [English] | ||
An investigation on pistachio drying in a solar dryer equipped with an air to air waste heat recovery system | ||
چکیده [English] | ||
Only a small percentage of provided thermal energy is used for the drying process in the hot air dryers while, a large fraction is lost via the dryer walls and exhaust air. The present study developed a solar dryer with a simple heat recovery system for pistachio drying. The evaluation tests were conducted at different levels of drying temperature (55, 65 and 75 OC) and air flow rate (0.045, 0.065 and 0.085 kg/s). The results showed that rising the temperature from 55 to 65 OC caused a reduction of 57.61% in drying time, 24.32% in solar fraction, 6.8% in recovery fraction and 2.56% in the collector efficiency. Meanwhile, average electricity consumption at temperature of 75 OC was 1.9 times more than that at 55 OC. Increasing the air flow rate from 0.045 to 0.085 kg/s improved collector efficiency and recovery fraction while it led to a reduction of 20.54% in solar fraction. Totally, it can be said that the waste heat recovery system accounted for about 28.58% of total energy needed for pistachio drying. The results also indicated that both shell splitting number and pistachio kernel strength increased at the higher air temperatures. | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Solar dryer, Waste Heat Recovery System, Energy Fraction | ||
مراجع | ||
Aghkhani, M. H., Abbaspour fard, M. H., Bayati, M. R., Mortezapour, H., Saedi, S. I., & Moghimi, A. (2013). Performance analysis of a solar dryer equipped with a recycling air system and desiccant chamber. Journal of Agricultural Machinery, 3(2), 92-103. (In Farsi) Aktaş, M., Şevik, S., & Aktekeli, B. (2016). Development of heat pump and infrared-convective dryer and performance analysis for stale bread drying. Energy Conversion and Management, 113, 82-94. Arslan, D., & Musa Özcan, M. (2010). Study the effect of sun, oven and microwave drying on quality of onion slices. LWT - Food Science and Technology, 43(7), 1121-1127. Chapchaimoh, K., Poomsa-ad, N., Wiset, L., & Morris, J. (2016). Thermal characteristics of heat pump dryer for ginger drying. Applied Thermal Engineering, 95, 491-498. Doymaz, İ. (2004). Convective air drying characteristics of thin layer carrots. Journal of Food Engineering, 61(3), 359-364. Duffie, J. A., & Beckman, W. A. (2006). Solar engineering of thermal processes (Vol. 53). New York: Wiley-Interscience. Erbay, Z., & Icier, F. (2009). Optimization of drying of olive leaves in a pilot-scale heat pump dryer. Drying Technology, 27(3), 416-427. FAO. (2013). FAOSTAT database. Available online at: http://faostat3.fao.org/faostat-gateway Fatouh, M., Metwally, M., Helali, A., & Shedid, M. (2006). Herbs drying using a heat pump dryer. Energy conversion and management, 47(15-16), 2629-2643. Kashaninejad, M., Mortazavi, A., Safekordi, A., & Tabil, L. G. (2006). Some physical properties of Pistachio (Pistacia vera L.) nut and its kernel. Journal of Food Engineering, 72(1), 30-38. Kouchakzadeh, A., & Tavakoli, T. (2011). New practical method for evaluation of a conventional flat plate continuous pistachio dryer. Energy Conversion and Management, 52(7), 2735-2740. Mortezapour, H., Ghobadian, B., Minaei, S., & Khoshtaghaza, M. H. (2012). Saffron Drying with a Heat Pump–Assisted Hybrid Photovoltaic–Thermal Solar Dryer. Drying Technology, 30(6), 560-566. Murthy, M. V. R. (2009). A review of new technologies, models and experimental investigations of solar driers. Renewable and Sustainable Energy Reviews, 13(4), 835-844. Nazari Galedar, M., Mohtasebi, S. S., Tabatabaeefar, A., Jafari, A., & Fadaei, H. (2009). Mechanical behavior of pistachio nut and its kernel under compression loading. Journal of Food Engineering, 95(3), 499-504. Pangavhane, D. R., Sawhney, R. L., & Sarsavadia, P. N. (2002). Design, development and performance testing of a new natural convection solar dryer. Energy, 27(6), 579-590. Punlek, C., Pairintra, R., Chindaraksa, S., & Maneewan, S. (2009). Simulation design and evaluation of hybrid PV/T assisted desiccant integrated HA-IR drying system(HPIRD). Food and Bioproducts Processing, 87(2), 77-86. Razavi, S. M. A., Emadzadeh, B., Rafe, A., & Mohammad Amini, A. (2007). The physical properties of pistachio nut and its kernel as a function of moisture content and variety: Part I. Geometrical properties. Journal of Food Engineering, 81(1), 209-217. Razmipour, M., Alavi naeini, S. N., Mortezapour, H., & Ghazanfari moghadam, A. (2015). Performance evaluation of a solar dryer with finny, perforated absorber plate collector equipped with an air temperature control system for dill drying. Journal Of Agricultural Machinery Engineering, 5, 1. (In Farsi) Roustapour, O., Afsari, A., & Jahangir, Y. (2015). Influence of air flow recirculation on energy consumption and efficiency in a solar dryer. Iranian Journal Of Biosystems Engineering, 46(1), 31-38. (In Farsi) Şevik, S., Aktaş, M., Doğan, H., & Koçak, S. (2013). Mushroom drying with solar assisted heat pump system. Energy Conversion and Management, 72, 171-178. Shanmugam, V., & Natarajan, E. (2007). Experimental study of regenerative desiccant integrated solar dryer with and without reflective mirror. Applied Thermal Engineering, 27(8–9), 1543-1551. Tello-Ireland, C., Lemus-Mondaca, R., Vega-Gálvez, A., López, J., & Di Scala, K. (2011). Influence of hot-air temperature on drying kinetics, functional properties, colour, phycobiliproteins, antioxidant capacity, texture and agar yield of alga Gracilaria chilensis. LWT - Food Science and Technology, 44(10), 2112-2118. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 738 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 853 |