ادهمی, بتول, کرامت امیرکلائی, عبدالصمد. (1395). بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره‌ی حاوی پودر چربی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 69(3), 275-283. doi: 10.22059/jfisheries.2016.61604
بتول ادهمی; عبدالصمد کرامت امیرکلائی. "بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره‌ی حاوی پودر چربی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 69, 3, 1395, 275-283. doi: 10.22059/jfisheries.2016.61604
ادهمی, بتول, کرامت امیرکلائی, عبدالصمد. (1395). 'بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره‌ی حاوی پودر چربی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 69(3), pp. 275-283. doi: 10.22059/jfisheries.2016.61604
ادهمی, بتول, کرامت امیرکلائی, عبدالصمد. بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره‌ی حاوی پودر چربی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1395; 69(3): 275-283. doi: 10.22059/jfisheries.2016.61604


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب