توان, زهرا, حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد, جوینده, حسین. (1396). تاثیر کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های نان بربری. , 48(2), 333-342. doi: 10.22059/ijbse.2017.62475
زهرا توان; محمد حجتی; بهزاد ناصحی; حسین جوینده. "تاثیر کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های نان بربری". , 48, 2, 1396, 333-342. doi: 10.22059/ijbse.2017.62475
توان, زهرا, حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد, جوینده, حسین. (1396). 'تاثیر کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های نان بربری', , 48(2), pp. 333-342. doi: 10.22059/ijbse.2017.62475
توان, زهرا, حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد, جوینده, حسین. تاثیر کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های نان بربری. , 1396; 48(2): 333-342. doi: 10.22059/ijbse.2017.62475


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب