قرقانی, ابراهیم, کریمی, احمد, صادقی, قربانعلی. (1396). تأثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه‌های گوشتی. , 48(2), 229-241. doi: 10.22059/ijas.2017.231174.653522
ابراهیم قرقانی; احمد کریمی; قربانعلی صادقی. "تأثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه‌های گوشتی". , 48, 2, 1396, 229-241. doi: 10.22059/ijas.2017.231174.653522
قرقانی, ابراهیم, کریمی, احمد, صادقی, قربانعلی. (1396). 'تأثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه‌های گوشتی', , 48(2), pp. 229-241. doi: 10.22059/ijas.2017.231174.653522
قرقانی, ابراهیم, کریمی, احمد, صادقی, قربانعلی. تأثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه‌های گوشتی. , 1396; 48(2): 229-241. doi: 10.22059/ijas.2017.231174.653522


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب