خبازی, مینا, رومیانی, لاله, قائنی, منصوره. (1395). تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان. , 69(4), 471-480. doi: 10.22059/jfisheries.2017.63900
مینا خبازی; لاله رومیانی; منصوره قائنی. "تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان". , 69, 4, 1395, 471-480. doi: 10.22059/jfisheries.2017.63900
خبازی, مینا, رومیانی, لاله, قائنی, منصوره. (1395). 'تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان', , 69(4), pp. 471-480. doi: 10.22059/jfisheries.2017.63900
خبازی, مینا, رومیانی, لاله, قائنی, منصوره. تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان. , 1395; 69(4): 471-480. doi: 10.22059/jfisheries.2017.63900


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب