محمدرضایی, رسول, اسداله پور, فرشته, رفیعی, حامد, پیش بهار, اسماعیل. (1396). نقش ویژگی های لکسیکوگرافیک در مصرف کنندگان گوشت ماهی در راستای توسعه و تجاری سازی محصولات نوین شیلاتی. , 48(3), 399-414. doi: 10.22059/ijaedr.2017.220954.668349
رسول محمدرضایی; فرشته اسداله پور; حامد رفیعی; اسماعیل پیش بهار. "نقش ویژگی های لکسیکوگرافیک در مصرف کنندگان گوشت ماهی در راستای توسعه و تجاری سازی محصولات نوین شیلاتی". , 48, 3, 1396, 399-414. doi: 10.22059/ijaedr.2017.220954.668349
محمدرضایی, رسول, اسداله پور, فرشته, رفیعی, حامد, پیش بهار, اسماعیل. (1396). 'نقش ویژگی های لکسیکوگرافیک در مصرف کنندگان گوشت ماهی در راستای توسعه و تجاری سازی محصولات نوین شیلاتی', , 48(3), pp. 399-414. doi: 10.22059/ijaedr.2017.220954.668349
محمدرضایی, رسول, اسداله پور, فرشته, رفیعی, حامد, پیش بهار, اسماعیل. نقش ویژگی های لکسیکوگرافیک در مصرف کنندگان گوشت ماهی در راستای توسعه و تجاری سازی محصولات نوین شیلاتی. , 1396; 48(3): 399-414. doi: 10.22059/ijaedr.2017.220954.668349


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب