محرابی, زیبنده, فیروزبخش, فرید, رحیمی, قدرت, کلنگی, حامد. (1396). بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های خونی وسرمی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا. , 70(1), 60-69. doi: 10.22059/jfisheries.2017.232936.985
زیبنده محرابی; فرید فیروزبخش; قدرت رحیمی; حامد کلنگی. "بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های خونی وسرمی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا". , 70, 1, 1396, 60-69. doi: 10.22059/jfisheries.2017.232936.985
محرابی, زیبنده, فیروزبخش, فرید, رحیمی, قدرت, کلنگی, حامد. (1396). 'بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های خونی وسرمی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا', , 70(1), pp. 60-69. doi: 10.22059/jfisheries.2017.232936.985
محرابی, زیبنده, فیروزبخش, فرید, رحیمی, قدرت, کلنگی, حامد. بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های خونی وسرمی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا. , 1396; 70(1): 60-69. doi: 10.22059/jfisheries.2017.232936.985


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب