خلج هدایتی, علی, چاشنی دل, یداله, دهقان بنادکی, مهدی, تیموری یانسری, اسداله. (1396). تأثیر روش‌های مختلف فرآوری بر مؤلفه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلت هضم روده‌ای پروتئین خام و اسیدهای آمینۀ کنجالۀ سویا در گاوهای هلشتاین. , 48(3), 353-362. doi: 10.22059/ijas.2017.225342.653495
علی خلج هدایتی; یداله چاشنی دل; مهدی دهقان بنادکی; اسداله تیموری یانسری. "تأثیر روش‌های مختلف فرآوری بر مؤلفه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلت هضم روده‌ای پروتئین خام و اسیدهای آمینۀ کنجالۀ سویا در گاوهای هلشتاین". , 48, 3, 1396, 353-362. doi: 10.22059/ijas.2017.225342.653495
خلج هدایتی, علی, چاشنی دل, یداله, دهقان بنادکی, مهدی, تیموری یانسری, اسداله. (1396). 'تأثیر روش‌های مختلف فرآوری بر مؤلفه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلت هضم روده‌ای پروتئین خام و اسیدهای آمینۀ کنجالۀ سویا در گاوهای هلشتاین', , 48(3), pp. 353-362. doi: 10.22059/ijas.2017.225342.653495
خلج هدایتی, علی, چاشنی دل, یداله, دهقان بنادکی, مهدی, تیموری یانسری, اسداله. تأثیر روش‌های مختلف فرآوری بر مؤلفه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلت هضم روده‌ای پروتئین خام و اسیدهای آمینۀ کنجالۀ سویا در گاوهای هلشتاین. , 1396; 48(3): 353-362. doi: 10.22059/ijas.2017.225342.653495


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب