زمانی, عباس, معافی, ابوذر. (1396). تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 70(2), 148-160. doi: 10.22059/jfisheries.2018.223611.966
عباس زمانی; ابوذر معافی. "تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 70, 2, 1396, 148-160. doi: 10.22059/jfisheries.2018.223611.966
زمانی, عباس, معافی, ابوذر. (1396). 'تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 70(2), pp. 148-160. doi: 10.22059/jfisheries.2018.223611.966
زمانی, عباس, معافی, ابوذر. تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1396; 70(2): 148-160. doi: 10.22059/jfisheries.2018.223611.966


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب